„Eesti Kodu“ - den estiske forening i København

K.E.S. „Eesti Kodu“ er en forening for de estere (og deres familier), som bor i Københavnsområdet. Alle, som kan lide Estland og estere, er også meget velkomne i foreningen. Det danske Eesti Kodu, som blev grundlagt allerede i 1922, er en af de ældste estiske foreninger udenfor Estland.

Foreningens mål er at hjælpe herboende estere med at finde og holde kontakt med hinanden, formidle information til EKs medlemmer og organisere selskabelige og kulturelle arrangementer. Man kan her finde sproglærere, estiske legekammerater til sine børn, nogen at gå i byen med eller bare nogle at hygge sig med.

EK organiserer flere traditionelle arrangementer i løbet af året, for eksempel generalforsamling, udflugter, picnics, kulturelle søndage og julefester. Både medlemmer og alle interesserede er velkomne. I må meget gerne kontakte os via mail eller ved at komme til vores næste sammenkomst for at høre nærmere. Læs nærmere om medlemskab i EK.

Eesti Kodu deltager også ofte i samarbejde med den estiske ambassade i Danmark. Samtidig videresender vi også info, når forskellige estiske kulturarrangementer finder sted i København. Det er i København også muligt at deltage i estisksprogede gudstjenester.

Meld jer til vores mailingliste, så I kan få direkte besked om vores kommende arrangementer eller andre vigtige og spændende informationer via email.

Se Eesti Kodus bestyrelse.


Eesti Kodu er også på Facebook

 
Kontakt : info@eestikodu.dk